koppel/halsband/selar

Hugo har 5st halsband, dock saknas det två st på bilden... han har även en reflexsele och 2 st koppel. Läderkopplet är absolut bäst, vårat gamla till våra andra hundar höll i mer än 10 år innan hugo gjorde sönder det, haha!

:D


Hugo gillar att ligga i solen!


Godmorgon!

Nu promenerar vi ute i skogen i soluppgången, jättemysigt!


Nytt skal!

Äntligen har mitt nya skal som jag beställde kommit, det är hundtassar på! Jättenöjd ♥


ledig

Hej! Idag är min skola ledig :D Vilket är skönt eftersom jag typ är sjuk.. Vid nio tiden gick jag och hugo ut på promenad i skogen, det var mysigt! Solen sken och hugo fick springa lös. Det uppskattade han!^^ Jag tog även med mig kameran så här kommer mina favorit bilder:
 

Tips!

Heej. Jag tänkte tipsa er om hur ni kan bygga ett eget däck! Man kan ta en rockring och två pinnar! Jag har ingen rockring utan köpte en slang. Men båda funkar nog bra! Dock kanske hålet blir lite stort med en rockring? Här är en bild som jag hittade på Google med tips:

Sedan tänkte jag även svara på en fråga angående tunneln på rusta! Den finns inte på hemsidan men i butik är jag säker på att den finns! Den kostar 300:- och är 60cm i diameter och 5m lång, jag rekommenderar den verkligen!


Sjuk mys


Biltema

Jag kollade lite i biltemas katalog och hittade hundaker! Dessa är jag nästan säker på att jag kommer köpa:


hopp

Här kommer en video från måndags eller tisdags då vi tränade lite hopp för jag orkade inte ta fram tunneln. Videon är väldigt kort och ganska tråkig men det är ju alltid något!
 
 
kram

svar om tunnel

Jag har fått lite frågor om vart min tunnel är köpt. Jag köpte den på rusta!

Godmorgon lördag


Promenad

Nu är vi ute i skogen och promenerar, Hugo är ståtlig i sitt nya halsband!!


Godnatt från Hugo


Haha

Denna bilden stämmer verkligen in haha. Hunden tar upp hela sängen...


Promenix

Hej! Förut var jag ute med Hugo på en promenad i skogen. Det var jättemysigt! Fast ändå väldigt kallt... Efteråt tog jag fram ett hinder så vi kunde träna lite, eftersom vi inte hinner träna speciellt mycket idag... Men ha det bra! Imorgon kommer det en video från igår!


ikea tunnel (korgar)

På ikeas barnavdelning finns det sånna här nätkorgar för endast 39:-. Man kan ta av locket och klippa av botten så det blir som en liten tunnel. Vilket är bra om tex. hunden är rädd för tunnlar så kan man öva dem, det bästa är ju att den är genomskinlig hunden inte behöver springa igenom ett mörkt hål, haha. Detta tips har min kompis hannah sagt till mig så jag tänkte att jag kunde visa det för er! :)
 
Den finns i turkås och röd! man kan ju sätta ihop två stycken också så den blir lite längre men ändå genomskinlig. En till bra sak är att man kan använda den hemma! den är ju endast 49cm lång per varje så två är nog bra :)
 

Agility träning

Igår var jag och Hannah för att träna agility på klubben med våra hundar. Det gick väldigt bra! Vi övade mest kontakthinder som Hugo kan superbra nu! Bara gungbrädan som han är lite osäker på.
Sedan hoppade vi lite däck osv...
Bilden är på A-hindret.


4 wanties för stunden

1. Mysig madrass som man kan ha på tex. tävling eller om man ska resa någonstans, den är lätt att ta med så det är plus på det!
2. snyggt täcke behövs alltid och jag älskar möntsrena på dessa. Himla fina :)
3. En bra leksak som belöning. pluuus på den!
4. Hugo behöver en ny sele, denna har ludd vilket gör att den blir skönare och sedan är det också reflexer vilket är väldig bra!
 
♥♥♥♥♥♥♥♥

bra träning

Idag har jag och hugo tränat, mest hopp. Det gick jättebra och han lyssnade verkligen på klickern. Sedan lade jag till tunneln med lite svårare kombinationer. Det gick också väldigt bra och jag är så nöjd med min lilla bushund. Nu ligger han helt omtumlad i sin säng. Snart ska jag också sova, det är en lång dag imorgon, skola till klockan fyra och sedan agility med hannah och hennes hund på en klubb, vi ska åka buss dit och det kommer ta mycket av min energi, haha.
Jag har även lagt in en ny design, jättefin! Det är en gratis design som jag lagt till min header och profilbild i själv. Blev faktiskt nöjd :) Nu ska jag försöka locka fler läsare hit hihi.

Maskerad

Haha min lillasyster klädde på Hugo med en stor sjal och strumpor. Han blev så söt!


Tröttis

Just nu ligger Hugo och sover, världens sötaste! Idag hat vi inte gjort något speciellt förutom en ganska lång promenad i skogen. Fast imorgon ska vi köa mkt agility! Om hindrena är färdiga
:D


Tunnel träning

Nu har jag och Hugo vart ute och tränat tunnel. Det gick jättebra! Filmade lite men vi får se om det kommer ut sedan eller inte :) kram


Biffig? Spinkig?

Idag hittade jag en bild på ursprungliga formen av dansk svensk gårdshund. Jag har nog bara träffat en såhär biffig och muskelös dansk svensk i hela mitt liv! Hugo har alltid varit väldigt spinkig och smal, alltså inte alls åt det hållet. Fast efter kastreringen har han blivit mycket biffigare! Hans matlust har också ökat enormt!


Hööks

Har hittat massa saker från hööks som jag vill ha just nu. Mest av allt vill jag såklart ha hindrena och även säck tunneln. Haha okej jag vill ha allt!! Nästa gång vi åker dit kommer jag inte tveka iallafall! Det finns liknande saker på myone också :)
Kram


agility tunnel :D

Hej! Idag har jag ju byggt agility hinder och även målat det! Sedan åkte jag och köpte en agility tunnel med min farmor och farfar. Den är 60cm i diameter och 5m lång! Hugo har redan lärt sig hur man gör, eller ja.. nästan. Han börjar iallafall förstå att han ska springa igenom den och att jag ska springa bredvid, haha! Nu ska vi börja arbeta med detta och bli bra på det! KRAM

Agility

Här byggs det agility hinder! Får se när de blir klara men det ska bli kul att prova!


Bus och lek!!

Hej just ni hår jag och Hugo till Hannah. Vi ska busa och leka med hennes hund sessan! Det kommer bli så mysigt och Hugo kommer nog uppskatta detta! Min bebis ♥

Jag vet att jag inte uppdaterat mkt men jag gör det när det passar! Kram


promenad

Sötaste bebisen!! Hej, jag var på en ganska lång promenad med hugo förut, han fick springa lös hela tiden och gud vad glad han blev! Himlans kul :) Han sprang hela tiden och man märkte att han hade mkt energi att springa av sig. Vi tog en rätt konstig väg som vi aldrig gått innan och sedan var det typ ett berg som jag nästan ramlade ner för, shiiiet. 

sjuka

Hej! Detta är min blogg och vad den handlar om kan ni läsa vid sidan→

Idag är jag hemma sjuk, är fökyld och ont i halsen. Jag har legat i sängen hela morgonen. Likaså har hugo. Han ligger och sover i en av sina tre korgar haha. Så söt! När jag ställer mig upp kommer han följa efter. Stalker, sötis! Senare ska jag nog gå en skogstur så han får springa av sig lite, han har så mycket överskottsenergi. Nu måste jag plugga och hugo sova vidare, kram!

gäääsp ♥