Mysisar i fjällen ♥♥


Springa


Var med du också!

Jag är med och tävlar om ett mega sött halsband med hundens namn på, här http://dogcrazy.blogg.se/2013/april/vinn-ett-lader-halsband-med-namn.html#comment

Var med ni också!


Godnatt!!

Hugo sover redan, zzzz...


Hugo säger mmmm..


lite tricks

Här gör vi litr tricks, han har precis lärt sig snurra! Fast bara åt ena hållet..
 
kram

Raser jag vill ha någon gång i livet!

♥ Beagle. Åh jag älskar beagle! De är så enormt fina och storleken är helt lagom. De verkar också vara bra individer. Snobben är en beagle för er som inte visste det!
 
Border Collie (BC). Kungarna av agility haha nej men de verkar verkligen ha bra temperament och fart, jag älskar när hundar har fart! De är enormt fina också :)
 
♥ Tax. Haha vet inte riktigt varför egentligen, formen har alltid fascinerat mig och de är väldigt söta och snälla att ha och göra med även om de är envisa som jag vet inte vad!! Jag vill helst ha en långhårig!
alla bilder är från google
 
 
 

Hugo är ståtlig, men måste byggas upp..

Hugo har ganska fin form, innan han kastrerades var han faktiskt för smal! Nu är han bra :) Ska börja springa med honom för att bygga mer muskler bara! 

"väskhundar"

En sak jag tycker är fel är att vissa köper tex. en chiahuha för att klä på den och ha den i sina väskor på stan. De är inte till för att vara varumärken för kändisar. Tycker verkligen synd om dessa hundarna. De behöver också leva som alla andra hundar! Vad tycker ni???
usch detta är ju hemskt egentligen, ta en extra titt på hunden i mitten, den har t.om nagellack!!

Djurakuten

Jag brukar kolla på djukakuten, det är väldigt bra och intressant. Det sänds på måndagar kl. 19:00 (om jag minns rätt) på kanal tre! Om ni vill se på gamla avsnitt kan ni kolla på tv3play! 

5 st

  • Hugo föddes på fn-dagen. 24/10.
  • Vi hämtade hugo två dagar innan jul och lade han i ett litet paket, sötast.
  • Hugo hette först Champis.
  • Han är kastrerad.
  • Han är väldigt livlig men kan ändå vara väldigt mysig.

Ⓗ Ⓔ Ⓐ Ⓡ Ⓣ

världens finaste ♥

kläder

Hugo har ett regn/vinter täcke och en stickad tröja. Han skulle kunna ha mer men han hatar att ha på sig det..
sedan har han såklart också en flytväst!!!

sugen på valp ♥

 
 
Åh, jag har kollat runt massa på nätet på dansk svenska gårdshunds kullar, det påminner mig så från när vi hämtade hugo. Sedan tog jag fram bilderna från valptiden och jag saknar det så. Ska försöka tjata på mamma och pappa om en till vovve här i huset, skulle vara så kul ♥ hela min tid skulle nästan spenderas på dem isåfall, ååh♥
 
bilder från hugos valptid, saknar deet:
 
 
jag och min syster, det var 3 år sedan ↑
Här ovan är hugo nästan ett år, kanske 9 månader. Hugo är den smala haha. Vi var och hälsade på en annan som hade en dansk svensk. Mysigt ♥